Actueel

De 5 laatst geplaatste berichten bij Laatste nieuws

 • Paspoort of identiteitskaart aanvragen? Maak op tijd een afspraak! 25 mei 2018

  Voor de zomervakantie is het vaak extra druk bij het aanvragen van reisdocumenten. Wilt u er zeker van zijn dat u op tijd uw nieuwe paspoort of identiteitskaart heeft? Maak dan een afspraak.

 • Belevingsvlucht vliegroutes Lelystad Airport 23 mei 2018

  Op woensdag 30 mei tussen 15.30 en 21.30 uur organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een belevingsvlucht. Dit gebeurt op verzoek van inwoners en betrokkenen van gebieden onder de vliegroutes van Lelystad Airport. Omwonenden en recreanten van gebieden onder de vliegroutes van Lelystad Airport kunnen die dag in hun eigen omgeving horen hoeveel geluid een overkomend vliegtuig afgeeft.

 • Coalitieakkoord ‘Zes Dorpen, Eén Renkum’ 23 mei 2018

  GroenLinks heeft de afgelopen weken met D66, VVD en PvdA verder onderhandeld over een mogelijk coalitieakkoord. Deze onderhandelingen hebben geleid tot een principe akkoord met de titel ‘Zes Dorpen, Eén Renkum’.

 • Week van het wonen

  Van 28 mei tot en met 2 juni 2018 is de Week van het wonen. Tijdens deze week kunt u meedoen en meedenken over thema's als hoe maak ik mijn woning comfortabeler en veiliger, hoe verduurzaam ik mijn woning en welke type woningen moeten er gebouwd worden?

 • Verkeersmaatregelen 26 mei 2018 22 mei 2018

  Op zaterdag 26 mei 2018 is de Stuwwalloop. Het start- en eindpunt is sportpark Hartenstein in Oosterbeek. Tijdens de Stuwwalloop gelden er verkeersmaatregelen.