Digitale communicatie

Voor digitale communicatie gelden er regels.

 • Toegankelijkheidsverklaring

  We besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid op onze website. Wij proberen informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

 • Over deze website

  De gemeente Renkum is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De gemeente doet er alles aan de website veilig, juist en actueel te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

 • Cookies en www.renkum.nl

  Wij maken uitsluitend geanonimiseerd gebruik van functionele en analytische cookies waarbij persoonlijke gegevens van een bezoeker aan onze website nooit te herleiden zijn.

 • Privacyverklaring

  De gemeente vindt uw privacy belangrijk. Wij behandelen persoonlijke gegevens vertrouwelijk en volgens de wet. In deze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

 • Elektronisch contact met de gemeente

  Voor formeel contact per e-mail hebben wij een centrale postbus ingericht: info@renkum.nl. Gebruik dit e-mailadres zodat we uw vragen of verzoeken in behandeling kunnen nemen.

 • Kwetsbaarheden in ICT-systemen melden / Reporting vulnerabilities in ICT systems

  * English follows Dutch*
  De ICT systemen van de gemeente Renkum worden beheerd door De Connectie. De Connectie is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Het melden van kwetsbaarheden van deze systemen verloopt daarom via De Connectie als beheerder van de systemen.