Afspraak maken

Wilt u een reisdocument of rijbewijs aanvragen? Heeft u een VOG, uittreksel BRP nodig of wilt u aangifte doen van een geboorte, huwelijk of verhuizing? Wij werken op afspraak.

Team burgerzaken werkt alleen op afspraak. Voor het ophalen van een eerder aangevraagd paspoort, identiteitskaart of rijbewijs heeft u geen afspraak nodig. Bekijk onze openingstijden.

Neem alle spullen mee

Om u goed en snel te helpen is het belangrijk dat u alle spullen meeneemt die nodig zijn voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart.

Reisdocument voor kinderen

Heeft uw kind een reisdocument nodig? Bij het aanvragen van een reisdocument voor kinderen moet het kind zelf aanwezig zijn, ook als het om een baby gaat. Kijk voor meer informatie en wat verder nodig is voor het aanvragen van een reisdocument voor een kind www.renkum.nl/paspoort of www.renkum.nl/idkaart

Maak online een afspraak

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor:

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Dat kan eenvoudig via de link in de bevestiging die u per e-mail van ons ontvangt.

Afhalen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs

Voor het afhalen van uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs hoeft u geen afspraak te maken.

Telefonische afspraak

Staat het onderwerp waarvoor u een afspraak niet in de lijst? Maak dan telefonisch een afspraak door te bellen naar (026) 33 48 111.

Voor een aantal producten kunt u alleen terecht als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.