Afspraak maken

Wilt u een reisdocument of rijbewijs aanvragen? Heeft u een VOG, uittreksel BRP nodig of wilt u aangifte doen van een geboorte, huwelijk of verhuizing? Wij werken op afspraak.

In 2024 een nieuw reisdocument nodig? Regel dit op tijd!

In 2024 hebben veel inwoners een nieuw paspoort, identiteitskaar en rijbewijs nodig. Wij verwachten dan ook grote drukte met het aanvragen van nieuwe reisdocumenten.

Controleer daarom op tijd wanneer uw reisdocument verloopt. Heeft u een nieuw reisdocument nodig? Wacht dan niet tot het laatste moment met het aanvragen van een nieuw reisdocument en maak op tijd een afspraak. U kunt 90 dagen, voordat u het nieuwe document wilt aanvragen, zelf een afspraak inplannen. Voor het ophalen van een aangevraagd paspoort, identiteitskaart of rijbewijs heeft u geen afspraak nodig. Bekijk onze openingstijden wanneer u een aangevraagd document kunt ophalen.

Neem alle spullen mee

Om u goed en snel te helpen is het belangrijk dat u alle spullen meeneemt die nodig zijn voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Heeft uw kind een reisdocument nodig? Bij het aanvragen van een reisdocument voor kinderen moet het kind zelf aanwezig zijn, ook als het om een baby gaat. Kijk voor meer informatie en wat verder nodig is voor het aanvragen van een reisdocument voor een kind www.renkum.nl/paspoort of www.renkum.nl/idkaart

Online regelen

Veel zaken kunt u bij de gemeente online regelen. Bijvoorbeeld:

Maak online een afspraak

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Dat kan eenvoudig via de link in de bevestiging die u per e-mail van ons ontvangt.

Telefonische afspraak

Staat het onderwerp waarvoor u een afspraak niet in de lijst? Maak dan telefonisch een afspraak. Bel (026) 33 48 111.

Voor een aantal producten kunt u alleen terecht als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.