Afspraak maken

Wilt u een reisdocument of rijbewijs aanvragen? Heeft u een VOG, uittreksel BRP nodig of wilt u aangifte doen van een geboorte, huwelijk of verhuizing? Wij werken op afspraak.

Maak op tijd een afspraak! Het is op het moment druk bij de balie Burgerzaken. Dat betekent dat het wat langer duurt voordat u een afspraak kunt maken. Voor het ophalen van een aangevraagd paspoort, identiteitskaart of rijbewijs heeft u geen afspraak nodig. Bekijk onze openingstijden wanneer u een aangevraagd document kunt ophalen.

Online regelen

Veel zaken kunt u bij de gemeente online regelen. Bijvoorbeeld:

Maak online een afspraak

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor:

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Dat kan eenvoudig via de link in de bevestiging die u per e-mail van ons ontvangt.

Telefonische afspraak

Staat het onderwerp waarvoor u een afspraak niet in de lijst? Maak dan telefonisch een afspraak. Bel (026) 33 48 111.

Voor een aantal producten kunt u alleen terecht als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.

Neem alle spullen mee

Om u goed en snel te helpen is het belangrijk dat u alle spullen meeneemt die nodig zijn voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart. Heeft uw kind een reisdocument nodig? Bij het aanvragen van een reisdocument voor kinderen moet het kind zelf aanwezig zijn, ook als het om een baby gaat. Kijk voor meer informatie en wat verder nodig is voor het aanvragen van een reisdocument voor een kind www.renkum.nl/paspoort of www.renkum.nl/idkaart