Duurzaam ondernemen

 • Energieadvies voor mkb en maatschappelijke organisaties

  Heeft u vragen over de verduurzaming van uw onderneming of organisatie? Vraag dan een gratis en onafhankelijk energieadvies aan!

 • Aanvragen subsidie verduurzaming

  Mkb en maatschappelijke organisaties kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten gericht op het besparen van energie of verduurzaming. Denk hierbij aan het aanbrengen van isolatie, het vervangen van apparaten of verlichting. Of bijvoorbeeld voor een bouwtechnisch advies voor het plaatsen van zonnepanelen.

 • Aanvragen Earn-E verbruiksmeter

  Een Earn-E geeft u inzicht in uw energieverbruik. Op basis hiervan ziet hoe wat u kunt doen om energie te besparen. Wij stellen daarom 100 Earn-E verbruiksmeters beschikbaar voor het mkb.

 • Tegemoetkoming Energiekosten

  De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) is een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% zijn van de totale omzet.

 • Zakelijk duurzaamheidsloket

  Het verduurzamen van uw organisatie of onderneming kan zorgen voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in en om uw bedrijf mogelijk? Welke subsidies zijn er? Bij het zakelijk duurzaamheidsloket krijgt u gratis informatie over energiebesparing en verduurzaming.