Over deze website

De gemeente Renkum is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De gemeente doet er alles aan de website veilig, juist en actueel te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

De gemeente Renkum is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De gemeente doet er alles aan de website veilig, juist en actueel te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan kunt u de gemeente hierop wijzen door het contactformulier in te vullen. Wij behandelen uw melding en stellen u op de hoogte van het resultaat.

Auteursrechten

Bij alle databanken waarvan de overheid de producent is mogen derden in beginsel de inhoud vrij opvragen en hergebruiken, tenzij het recht uitdrukkelijk is voorbehouden. Dit geldt ook voor de website van de gemeente Renkum. Indien het recht uitdrukkelijk is voorbehouden zal dit zowel bij het bericht op de website als in het document zelf vermeld staan. U mag teksten zonder uitdrukkelijk voorbehoud dan ook zonder kosten overnemen, maar niet veranderen. Het vermelden van een bron is verplicht. Dit geldt ook voor de foto’s.