Duurzaamheidsloket: online en in de Energiewinkel

Het verduurzamen van uw woning en tuin kan zorgen voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in en om uw woning mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? 

Het duurzaamheidsloket helpt u om antwoord te krijgen op uw vragen. Het Regionaal Energieloket is de partij waarmee wij samenwerken en geeft u gratis objectieve en transparante informatie over duurzaam wonen en hoe u de energiekosten kunt verlagen.

Wat heeft het duurzaamheidsloket te bieden?

Bij het duurzaamheidsloket kunt u terecht voor:

  • Onafhankelijke informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. De technisch adviseurs zorgen dat informatie te vinden is. Duidelijke uitleg, zonder gedoe.
  • Onafhankelijke informatie over afkoppelen hemelwater en andere duurzaamheidsthema’s, zoals het vergroenen van tuinen en het aanpassen aan de klimaatverandering.
  • Informatie over beschikbare subsidies en leningen. Zowel landelijke als lokale regelingen. Op de website van het Regionaal Energieloket vindt u alle informatie op 1 plek. 
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om uw energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen of mailen met het Regionaal Energieloket. Als het nodig is, kunnen zij u doorverwijzen naar specialisten voor een uitgebreid (bouw- en installatietechnisch) advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Meer informatie

Online loket

Kijk op de website van het Regionaal Energieloket of bel (088) 52 54 110. Het Regionaal Energieloket is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Duurzaamheidsloket in de Energiewinkel

Ook is er een duurzaamheidsloket in de Energiewinkel dat u kunt bezoeken. Dit zit aan de Dorpsstraat 92, in Renkum. Het duurzaamheidsloket in de Energiewinkel is elke 2en 4e donderdagmiddag in de maand open: