Groot onderhoud buurt Talud Oosterbeek

De straten en riolering in de buurt Talud in Oosterbeek zijn toe aan onderhoud en hebben een grote opknapbeurt nodig.

De afgelopen jaren hebben we de voorbereidingen gedaan voor het vervangen van de riolering en de herinrichting van deze straten. Samen met een groot deel van de inwoners is bepaald hoe de straten eruit komen te zien. We zijn in juni 2023 gestart met de werkzaamheden.

Planning werkzaamheden

Binnen dit project pakken we veel straten aan. Om de overlast zo veel als mogelijk te beperken is het project opgedeeld in fases. De gehele duur van de werkzaamheden is tot en met de zomer van 2026. De verdeling over de jaren is als volgt:

  • 2023: Schoolstraat, Badhuisstraat, Stephanieweg en een deel van de Veritasweg
  • 2024: Vervolg overige deel Veritasweg, Stortweg, Reuvensweg en Van Ewijkweg
  • 2025: Backerstraat, Noorderweg en Hilhorstweg
  • 2026: Jan van Embdenweg, Taludweg en Zaaijerplein

BouwApp

Een tekening met de planning en fasering kunt u bekijken op de BouwApp en via de website van de BouwApp. Ook zijn de planning en fasering te bekijken op het projectkantoor tijdens het inloop uur. Het projectkantoor is (tijdens de werkzaamheden) iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur geopend. Hier kunt u terecht om persoonlijk uw vragen te stellen. Het projectkantoor staat in het park Talud. Op de projectwebsite leefjeomgeving.nl/buurt-talud vindt u alle beschikbare informatie over het ontwerptraject.