Nieuwsberichten

De 10 laatst geplaatste berichten.

 • Gratis training Dementievriendelijk

  Dementie komt steeds vaker voor: 1 op de 5 mensen krijgt met deze ziekte te maken. Wilt u weten hoe u iemand met dementie kunt helpen? Volg in 2022 een training.

 • Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

  18 juli 2022

  De Euregio Rijn-Waal, waar onze gemeente onderdeel van uitmaakt, is dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

 • Fototentoonstelling over mensenhandel

  18 juli 2022

  Van woensdag 20 juli tot dinsdag 9 augustus 2022 staat de reizende tentoonstelling ‘Open je Ogen voor mensenhandel’ in Renkum aan de Europalaan, ter hoogte van het Europaplein.

 • Kleding- en schoolspullentegoed

  18 juli 2022

  Agenda, schriften, schooltas en (sport)kleding: kinderen hebben nogal wat nodig om straks goed voorbereid aan een nieuw schooljaar te beginnen. Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die opgroeien in een gezin met een laag inkomen is er daarom het kleding- en schoolspullentegoed.

 • Tijdelijk tientallen statushouders in Wolfheze

  18 juli 2022

  Wij gaan tijdelijk ongeveer 60 statushouders huisvesten in Wolfheze. Daarvoor worden leegstaande woningen gebruikt op het terrein van Pro Persona. De verwachting is dat de statushouders in het najaar 2022 hun intrek kunnen nemen.

 • Wachttijd energietoeslag

  13 juli 2022

  Veel inwoners met een laag inkomen hebben de eenmalige energietoeslag van € 800,- aangevraagd. Op dit moment duurt het ongeveer 8 weken voordat u van ons hoort of u de energietoeslag ontvangt.

 • Studietoeslag studenten met beperking

  Studeer je op dit moment? En kun je vanwege een structurele medische beperking niet werken naast je studie? Dan heb je misschien recht op studietoeslag.