Nieuwsberichten RSS icoon

De 10 laatst geplaatste berichten.

 • Op vakantie? Check uw reisdocumenten!

  14 juli 2021

  We kunnen weer de grens over! Heerlijk op vakantie. En opeens hebben we ze weer nodig: die reisdocumenten. Maar zijn ze nog geldig?

 • ID-kaart duurder

  22 juli 2021

  Vanaf 2 augustus 2021 is er een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart).

 • Restafval inzageportaal stopt

  Via het restafval inzageportaal kunt u zien hoe vaak u de kliko of afvalzak heeft aangeboden. Vanaf 1 augustus 2021 is dit systeem niet meer beschikbaar.

 • Hulp bij online regelen overheidszaken

  28 juni 2021

  Tegenwoordig moet u steeds meer zaken van de overheid zelf online regelen. Het verlengen van uw rijbewijs, het indienen van de belastingaangifte of het aanvragen van een AOW-uitkering. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Oosterbeek kunt u terecht voor al uw vragen over de digitale overheid.

 • 29 en 30 juli: geen reisdocument aanvragen

  19 juli 2021

  Vanaf 2 augustus 2021 komt er een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart. Daarom kunt u vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus geen paspoort of identiteitskaart aanvragen. Ook niet met spoed.

 • Jeugdland: zomervakantiepaspoort!

  20 juli 2021

  Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er in de zomervakantie van alles te doen in Arnhem en Renkum. Het vakantiepaspoort staat helemaal vol met educatieve, sportieve, creatieve en actieve activiteiten, waarmee kinderen hun vakantie op zinvolle wijze in kunnen vullen.

 • Sportprogramma zomervakantie

  14 juli 2021

  In samenwerking met verschillende sportaanbieders en Jong Renkum voor Elkaar heeft ons Sport- en Beweegteam een sportprogramma samengesteld voor kinderen in de zomervakantie. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen gratis meedoen.