Trouwambtenaren

Als u in de gemeente Renkum gaat trouwen kunt u zelf kiezen welke trouwambtenaar uw huwelijk of partnerschapsregistratie voltrekt.

Let op! Informeer eerst bij ons of een trouwambtenaar beschikbaar is om uw huwelijk of geregistreerd partnerschap te sluiten voordat u de horecagelegenheid reserveert. In verband met de versoepelingen van de coronamaatregelen worden veel huwelijken en geregistreerde partnerschappen gesloten. Hierdoor zijn de trouwambtenaren beperkt beschikbaar. Stuur voor meer informatie een bericht naar e-mail burg.stand@renkum.nl of bel tussen 9.00 en 12:30 uur (026) 33 48 111.

Onze trouwambtenaren

Wij hebben professionele, klantvriendelijke trouwambtenaren die ieder op een eigen manier samen met u de ceremonie vormgeven. Ze zijn allemaal zeer goed in staat deze bijzondere dag extra cachet te geven. Het kan voorkomen dat de trouwambtenaar van uw keuze niet beschikbaar is. Wij nemen dan contact met u op.

Als u op een foto klikt, kunt u een persoonlijk woordje van de trouwambtenaar lezen.

Trouwambtenaar Anke van Oostveen Trouwambtenaren Bianca Hendriks Trouwambtenaar de heer Edo van Leersum Trouwambtenaar de heer Hans Hageman

Trouwambtenaar mevrouw Heleen van den Houten Trouwambtenaar Linda van Swaaij Trouwambtenaar mevrouw Patricia Vorstenbos Trouwambtenaar Taco Willems
Trouwambtenaar mevrouw Thea Veldhuizen Trouwambtenaar de heer Theo Uffink

Eigen trouwambtenaar

U kunt zelf ook een trouwambtenaar aanwijzen voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Een voorwaarde is dat diegene al een trouwambtenaar is in een andere gemeente. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, neemt u dan minimaal 8 weken voor uw huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie contact met ons op via (026) 33 48 111.