Heleen van den Houten

Trouwambtenaar mevrouw Heleen van den HoutenMijn naam is Heleen van den Houten. Ik vind het huwelijk een heel mooie manier om kenbaar te maken dat je je verdere leven wilt delen met elkaar. Of je nu jong bent of al wat ouder of niet voor de eerste keer trouwt maakt daarbij helemaal niets uit. Toen ik zelf trouwde was er nog niet zoveel mogelijk en hadden wij al helemaal niet het lef om zelf invloed uit te oefenen op de plechtigheid. Ik zou het nu heel anders doen.

Het is dus heel goed om samen na te denken hoe je invulling wilt geven aan deze feestelijke ceremonie op een manier die bij jullie past. Graag wil ik jullie daarin ondersteunen en de mogelijkheden met jullie bekijken. Het is zo’n belangrijke gebeurtenis dus dat mag ook wel. Deze dag is 1 van de belangrijkste dagen in je leven.

Naast buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, ben ik zelfstandig trainer, coach en consultant. Ik help organisaties, ondernemingen en mensen hun visie te ontwikkelen en te realiseren. Daarnaast ben ik zelfstandig carrière adviseur en bemiddel ik mensen naar een andere baan.

 

 

Terug naar overzicht Trouwambtenaren