Patricia Vorstenbos

Trouwambtenaar Patricia VorstenbosWat een geweldige tijd gaan jullie samen tegemoet; trouwen! Romantisch, spannend,  vlinders in de buik, relatieverdiepend maar ook een zeer drukke en misschien wel een beetje stressvolle periode?! Jullie moeten aan zoveel dingen denken en -logisch uiteraard-  willen jullie dat DE dag perfect en naar jullie wensen zal verlopen.

Met het uitzoeken van de jurk, de perfecte stropdas, bruidstaart, cadeautjes voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik jullie helaas niet helpen, maar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand – BABS voor intimi – kan ik er wel samen met jullie voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van 'jullie' wordt! (en bovendien kan er zo 1 puntje van de 'TO DO' lijst worden afgestreept).

Uiteraard sta ik graag paraat met advies en raad, die ik sinds 2000 als BABS heb opgedaan, maar jullie zijn de hoofdrolspelers van de dag en jullie geven aan waar je je prettig bij voelt! Willen jullie op een speciale locatie trouwen? Een gospelkoor wat zingt tijdens de plechtigheid? Of misschien een speciale kindertrouwakte laten tekenen door jullie eigen oogappeltje(s)? Alles is wel heel veel... maar bij mij is inderdaad heel veel mogelijk! In het persoonlijke kennismakingsgesprek lopen we jullie wensen door, kijken wat er gerealiseerd kan worden en beantwoord ik graag uiteraard al jullie vragen!

Ik ben pas tevreden als ik achteraf hoor dat een bruidspaar met een warm hart en zeer grote glimlach terugdenkt aan 'hun' dag. Blij, gelukkig en eerlijk gezegd heel trots voel ik me dat ik aan zo’n belangrijke dag als BABS een kleine bijdrage mag leveren! Een mooiere 'bijbaan' kun je je als mens toch niet wensen?!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! In de tussentijd alvast veel succes en plezier met alle voorpret!

Terug naar overzicht Trouwambtenaren