Theo Uffink

Trouwambtenaar de heer Theo UffinkGefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Of hebben jullie het over: we gaan trouwen? 2 verschillende woorden die de zelfde ceremonie aanduiden. Een ‘voorgenomen huwelijk’ klinkt nogal formeel, ‘we gaan trouwen’ veel minder. Door het huwelijk laten jullie aan de buitenwereld weten samen, officieel vastgelegd, het leven te willen delen. De bijbehorende ceremonie zal dan ook altijd enigszins een formeel en plechtig moment in zich hebben. Toch kan de ceremonie op verschillende manieren worden ingevuld.

Op basis van een gesprek met jullie probeer ik, als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand, de ceremonie naar jullie wensen en ideeën vorm te geven. Vooral dit aansluiten vormt voor mij de uitdaging. Pas wanneer jullie achteraf terugkijken op een geslaagde en onvergetelijke huwelijksplechtigheid is ‘mijn opdracht’ volbracht!

Ik wens jullie veel plezier met alle voorbereidingen en mocht een collega ambtenaar jullie huwelijk sluiten, een gelukkig huwelijksleven!

Terug naar overzicht Trouwambtenaren.