Anke van Oostveen

Trouwambtenaar Anke van Oostveen

Trouwen mag best een sprookje zijn, want we leven nu gelukkig.

Trouwen is de liefde vieren, markeren waar je samen staat. Vooruit kijken waar je naartoe wilt met z’n tweeën of misschien wel terugkijken naar de momenten die jullie gedeeld hebben. Trouwen is het bevestigen van de keuze voor elkaar en de intentie voor de toekomst met de mensen die daar getuigen van mogen zijn. Trouwen is jullie familie en vrienden op die dag laten weten wat ze voor jullie betekenen. Het samenzijn op de trouwdag verbindt. Man en vrouw, familie met schoonfamilie, wederzijdse vrienden.

Trouwens is ook bruidsboeket, taart, jurk en pak uitzoeken of dat juist minder belangrijk vinden. Trouwen zodat je later naar de jonge koppies kunt kijken op de foto’s en op de bewegende beelden – jeetje pap, zag jij er zó uit?!

Trouwen is voor iedereen anders. Zullen we samen kijken hoe anders heel eigen wordt zodat het echt jullie dag zal zijn? Ik ga jullie veel vragen stellen en in de antwoorden zoeken naar de rode draad van jullie liefde en de reden om te trouwen. Ik ga jullie ontmoeten en in jullie verhalen de belangrijke mensen om jullie heen, zodat het verhaal dat ik schrijf en op jullie dag vertel, echt jullie verhaal is.

Mijn naam is Anke van Oostveen, organisatieadviseur, loopbaanbegeleider, schrijver, hardloper, tennisser, Oosterbeekse, getrouwd en moeder van 4. Je herkent mij aan mijn blonde haren, mijn rust, mijn nieuwsgierige vragen en oprechte, vriendelijke blik. Wie zijn jullie?

Terug naar overzicht Trouwambtenaren.