Patricia Knijnenburg

Trouwambtenaar Patricia Knijnenburg“Ja, ik wil”… Dat zijn de woorden waar het allemaal om draait nu jullie besloten hebben in het huwelijksbootje te stappen. En ja, ik wil ook! Ik wil heel graag jullie trouwambtenaar zijn!

En waarom? Omdat er niks mooiers is dan de liefde! Er zijn duizenden liedjes, boeken en films over de liefde geschreven maar het blijft iets magisch, iets ongrijpbaars. Maar als je dan toch geraakt wordt door Cupido, wow…

En wat fantastisch is het, om dan 2 mensen die dit is overkomen en besloten hebben te gaan trouwen, te mogen begeleiden op hun gezamenlijke pad naar de toekomst en het uiteindelijke “ja, ik wil”.

Voor het ene stel zal het intiem, ingetogen en kleinschalig zijn de anderen wil het van de daken schreeuwen en met iedereen delen. Alles kan en mag en ik sta overal voor open. 

Voorafgaand aan jullie grote dag treffen wij elkaar en leren we elkaar kennen. Luisterend naar jullie ideeën, wensen en plannen betreffende de ceremonie zal ik met jullie meedenken, jullie  helpen en begeleiden. Op de dag zelf zal ik de liefde die jullie voor elkaar voelen zo mooi mogelijk beschrijven en dit alles vol passie, gevoel en uiteraard met een vleugje humor presenteren aan jullie en jullie gasten. 

Laten we er samen een onvergetelijk mooi moment van maken.

Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten!

Terug naar overzicht Trouwambtenaren