Oosterbeek

 • Bakkerij Hus - Villa Marion in Oosterbeek

  Stap 3 van 6: Huidige fase: bestemmingsplanfase

  Aan de Utrechtseweg 71-79 in Oosterbeek worden 21 appartementen gebouwd. Op deze plek stonden onder andere bakkerij HUS, een galerie/atelier, een paar woningen en een winkel. Een groot deel van deze gebouwen is gesloopt. Het project zit in fase 2: bestemmingsplanfase.

 • Stationsweg 4 in Oosterbeek

  Stap 3 van 6: Huidige fase: bestemmingsplanfase

  Aan de Stationsweg 4 in Oosterbeek worden 8 appartementen gebouwd. Het project zit in fase 2: bestemmingsplanfase.

 • De Hes in Oosterbeek

  Stap 3 van 6: Huidige fase: bestemmingsplanfase

  De Hes ligt op de grens van Arnhem en Oosterbeek. Op deze plek, midden in de prachtige natuur, komt een bijzonder woon-werklandschap met 282 woningen in het deel binnen de gemeente Renkum. Het project zit in fase 2: bestemmingsplanfase.

 • Stationsweg 49 in Oosterbeek

  Stap 2 van 6: Huidige fase: haalbaarheidsfase

  De school De Brouwerij gaat verhuizen naar een andere locatie. De eigenaar en ontwikkelaar van het perceel wil de locatie ontwikkelen als woonlocatie. Het project zit in fase 1: haalbaarheidsfase.

 • De Valkenburcht in Oosterbeek

  Stap 2 van 6: Huidige fase: haalbaarheidsfase

  De Valkenburcht aan de Valkenburglaan 35 in Oosterbeek is een seniorenflat met (zorg)service. Het gebouw voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Omdat opwaardering niet haalbaar bleek, onderzoeken de eigenaren van de Valkenburcht en de gemeente of sloop en nieuwbouw mogelijk is.. Het project zit in fase 1: Haalbaarheidsfase.

 • Jacobaweg 4b in Oosterbeek

  Stap 6 van 6: Huidige fase: uitvoeringsfase

  Achter het huis aan de Jacobaweg 4b in Oosterbeek staan een loods en bedrijfsruimte. De eigenaar gaat de loods en bedrijfsruimte ombouwen tot 9 studio’s. Dit project zit nu in fase 5: uitvoeringsfase.

 • Bovenparck Oosterbeek

  Stap 5 van 6: Huidige fase: vergunningenfase

  Op het terrein aan de Nico Bovenweg 44 in Oosterbeek (ook wel bekend als het Moviera complex) willen wij woningen laten bouwen. Het resultaat is een woonbuurt met 52 woningen. Het project zit in fase 4: vergunningenfase.