Aula's

Op de Renkumse begraafplaats 'Harten' en de Oosterbeekse begraafplaatsen 'Noord' en 'Zuid' zijn aula's aanwezig voor het houden van rouw- en herdenkingsdiensten voorafgaand aan een uitvaart.

Groot voordeel van het hebben van een aula op de begraafplaats is dat beide plechtigheden aansluitend aan elkaar kunnen plaatsvinden. Beide aula’s beschikken over geluidsapparatuur voor het houden van toespraken en/of het afspelen van muziek. Tevens is er de mogelijkheid om diensten, die naar eigen inzicht kunnen worden uitgevoerd, op te nemen op cd. Eventuele begeleiding van de diensten met behulp van een orgel behoort ook tot de mogelijkheden in beide gebouwen.

Indien u de aula wenst te gebruiken voor een dienst, dan dient u dit vooraf aan te geven aan de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd. Desgewenst kunt u de aula ook vooraf bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken met de beheerder van de begraafplaats, telefoon (06) 20 16 29 32.

Aula begraafplaats 'Harten' 


De aula op begraafplaats 'Harten' heeft circa 80 zitplaatsen. Grotere groepen kunnen de dienst ook volgen doordat in het hele gebouw geluidsvoorzieningen zijn aangebracht, ook voor slechthorenden.

Buitenkant aula begraafplaats Harten in Renkum  Binnenkant aula begraafplaats 'Harten'

Aula begraafplaats 'Noord'

De aula voor de begraafplaatsen 'Noord' en 'Zuid' bevindt zich op het noordelijke deel van de Oosterbeekse begraafplaats en heeft circa 100 zitplaatsen. Net als in Renkum kan in deze aula de dienst ook worden gevolgd bij grotere groepen door de aanwezigheid van geluidsvoorzieningen in het hele gebouw.


Buitenkant aula Oosterbeek Binnenkant aula Oosterbeek

Catering


In de aula op begraafplaats 'Harten' in Renkum en op de begraafplaats 'Noord' en 'Zuid' in Oosterbeek, kunt u gebruik maken van een cateringservice. De beheerder kan u hierover meer informatie geven.