WerkgeversServicepunt

Bij het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Foodvalley staat u als werkgever voorop. Wij denken graag met u mee in de ontwikkeling van uw bedrijf of organisatie waarbij wij oog hebben voor uw ambities en doelstellingen.

1 loket, 1 aanspreekpunt voor al uw vragen over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Social Return, duurzame inzetbaarheid, vaste en flexibele personeelsoplossingen, Sociaal Akkoord en wet- en regelgevingen.

Optimale werkgeversdienstverlening

Het WerkgeverServicepunt (WSP) is een samenwerkingsverband tussen gemeenten Barneveld, Ede, Rhenen, Renkum, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen en Veenendaal, UWVen IW4. Onze accountmanagers zetten zich in voor een optimale werkgeversdienstverlening in de regio Foodvalley. Deze samenwerking maakt van ons een betrouwbare partner die aandachtig meedenkt over de kansen en mogelijkheden op het gebied van personeelsvraagstukken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als intermediair tussen vraag en aanbod bieden wij u ondersteuning die verder gaat dan alleen het vinden van goed personeel. Natuurlijk werven en selecteren wij gemotiveerde kandidaten waarbij wij putten uit het grootste bestand met werkzoekenden uit de regio Foodvalley. Maar dat is pas het begin. Wij bereiden mensen voor op hun nieuwe baan en als het nodig is, bieden wij u kosteloos extra ondersteuning als deze medewerkers aan het werk zijn.

Kijk voor meer informatie over de werkgeversdienstverlening van de gemeente Renkum en het WSP Foodvalley op de website www.wsp-regiofoodvalley.nl. Het WSP is ook te volgen via twitter: @WSPFoodValley.