Aanbestedingen

De Europese aanbestedingen van de gemeente Renkum worden aangekondigd en gepubliceerd op de aanbestedingskalender en eventueel in andere media. TenderNed is het aanbestedingssysteem van de Nederlandse overheid.

Inkoop sociaal domein

Wij zijn aangesloten bij de Regio Centraal Gelderland. Dit is een inkooporganisatie waarin 12 gemeenten samenwerken: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.  De regio koopt collectief diensten in voor het sociaal domein.

Voor de inkoop werkt de inkooporganisatie met het Interactief Aankoopsysteem (I.A.S.). Naast de aanbieders die zich al hebben ingeschreven kunnen ook nieuwe aanbieders toetreden. In de gemeente Renkum geldt dit niet voor Hulp bij het huishouden. Daarvoor is in 2015 een aanbesteding geweest waarvan de overeenkomsten in 2017 nog doorlopen.

Als u als aanbieder binnen de Wmo, Jeugdwet of activerend werk aan de slag wilt, schrijf u dan in via het I.A.S. Voldoet u aan algemene bepalingen, instapcriteria en programma van eisen dan wordt u geaccepteerd als aanbieder en wordt uw aanbod (indien passend en nodig) ingezet. Informatie over de instapcriteria en het programma van eisen vindt u op het I.A.S.