Renkum

 • Scholenstrip Bram Streeflandweg in Renkum

  Stap 3 van 6: Huidige fase: bestemmingsplanfase

  Tussen de Bram Streeflandweg en het Schutterspad in Renkum liggen in een groene omgeving 2 oude schoolgebouwen, de Jac. P. Thijsse en de Vita Vera, en een oude gymzaal. Dit gebied gaan wij herontwikkelen. Het project zit in fase 2: bestemmingsplanfase.

 • Don Bosco in Renkum

  Stap 5 van 6: Huidige fase: vergunningenfase Stap 6 van 6: Uitvoeringsfase

  Op de locatie van de voormalige Don Bosco school in Renkum komt een nieuwe woonwijk. De locatie ligt tussen de Groeneweg en de Don Boscoweg. De woningen worden op dit moment verkocht. Het project zit in fase 4: vergunningenfase.

 • Dorpsstraat 147 in Renkum

  Aan de Dorpsstraat 147 in Renkum onderzoeken wij samen met ontwikkelaar Boog Vastgoed de ontwikkeling van het binnenterrein van hovenier Everts & Weijman tot een hof met 9 grondgebonden (deels levensloopbestendige) woningen. Het project zit in fase 2: bestemmingsplanfase.

 • Bellevue 1-3 in Renkum

  Stap 2 van 6: Huidige fase: haalbaarheidsfase

  De eigenaar en gemeente onderzoeken samen hoe de locatie Bellevue 1-3 herontwikkeld kan worden na de brand in 2020. Het project zit in fase 1: haalbaarheidsfase.

 • Albert Schweitzerschool in Renkum

  Stap 2 van 6: Huidige fase: haalbaarheidsfase

  Na de fusie van de Albert Schweitzerschool en Jac. P. Thijsseschool in Renkum heeft het oude schoolgebouw van de Albert Schweitzerschool een andere functie gekregen. Het project zit in fase 1: haalbaarheidsfase.