Hulp van een energiecoach

Heeft u moeite met het betalen van de energierekening? Roep nu de hulp in van een gratis energiecoach.

De energiecoach helpt u gratis om stap voor stap meer grip te krijgen op uw energierekening. Naast persoonlijk advies helpt de coach bij het plaatsen van gratis energiebesparende producten thuis. Hij geeft tips over hoe u nog meer kunt besparen, zo gaat uw energieverbruik omlaag en dat scheelt op de energierekening. Gemiddeld besparen gezinnen op deze manier honderden euro's per jaar. 

Aanmelden voor hulp van energiecoach

Hoe werkt het?

Een aantal maanden bezoekt 1 van onze energiecoaches u een paar keer. De coach geeft u tips hoe u het beste energie kunt besparen. Ook krijgt u een gratis pakket met materialen die energie besparen, zoals tochtstrips voor ramen en deuren, radiatorfolie en zuinige lampen. Deze brengt u samen met de energiecoach aan in je huis.

Zelf energiecoach worden?

Wilt u anderen helpen als energiecoach? Meer informatie en aanmelden kan via de website van de Energiebank regio Arnhem.

Ander persoonlijk advies

De energiecoaches van de Energiebank zijn alleen beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Als u buiten die eisen valt of ander advies wil kunt u contact opnemen met de Rijn en IJssel Energie Coöperatie. Zij bieden tegen een vergoeding de Energie Bespaar Check en Woning Energie Scan aan.