Gratis energiezuinig witgoed

Een oude koelkast of wasmachine kan veel stroom verbruiken. Hierdoor wordt de energierekening hoger. We helpen u graag energie en geld te besparen.

De energiecoach komt langs en kijkt naar uw situatie of een nieuwe koelkast of wasmachine kan helpen met besparen. De energiecoach adviseert voor welk apparaat u in aanmerking komt.

Aanmelden Energiecoach

Om mee te doen meld u zich eerst aan bij een energiecoach van de Energiebank Regio Arnhem. 

Aanmelden energiecoach 

Advies van de energiecoach

De energiecoach komt bij u thuis langs en kijkt samen met u hoe u energie kunt besparen. De coach geeft tips en meet als dat mogelijk is hoeveel stroom uw apparaten verbruiken. Daarna adviseert de energiecoach of u een nieuw apparaat nodig heeft en welk apparaat u het beste kunt vervangen. 

Aanschaffen 1 gratis apparaat 

U kunt 1 onzuinig apparaat gratis vervangen: een wasmachine, koelkast, koelvriescombinatie of vriezer. Heeft u meer energieslurpende apparaten? Dan wordt het apparaat vervangen waarmee u het meeste energie bespaart.  

Gelrepas

Voor het aanschaffen van een nieuw apparaat heeft u een GelrePas nodig. Als de energiecoach adviseert om een apparaat te vervangen, wordt een tegoed op uw GelrePas bijgeschreven. Daarna kunt u bij een van de aangesloten leveranciers een zuinig apparaat uitkiezen. Heeft u nog geen GelrePas? Vraag deze dan aan.

Aanvragen Gelrepas