Bouwtekening inzien

Bouwplannen van lopende of verleende (omgevings)vergunningaanvragen kunt u inzien. Ook de informatie uit het pandenarchief kunt u inzien.

Lopende vergunningaanvraag

Het inzien van bouwplannen van lopende (omgevings)vergunningaanvragen is gratis. U kunt daarvoor contact opnemen met de ODRA op (026) 37 71 600 of via postbus@odra.nl.

Verleende vergunningen

Verleende vergunningen kunt u na afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur op (026) 37 71 600 of via e-mail postbus@odra.nl.

Pandenarchief

Van alle panden in onze gemeente hebben wij een dossier met daarin bijvoorbeeld bouwtekeningen, afgegeven bouwvergunningen, gegevens over de riolering en correspondentie. U kunt het pandenarchief inzien in het gemeentehuis tijdens onze openingstijden of maak een afspraak via ons Servicepunt op (026) 33 48 111.

Kosten

Het inzien van een dossier uit het pandenarchief en het maken van kopieën tot A3 is gratis. Voor het beantwoorden van specifieke vragen, waarvoor wij het dossier moeten doorzoeken, brengen wij kosten in rekening.