Bouwtekening inzien

Bouwplannen van lopende of verleende (omgevings)vergunningaanvragen kunt u inzien. Ook de pandendossiers kunt u inzien.

Lopende vergunningaanvraag

Het inzien van bouwplannen van lopende (omgevings)vergunningaanvragen is gratis. Neem daarvoor contact op met de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Bel (026) 37 71 600 of stuur een bericht naar e-mail postbus@odra.nl.

Verleende vergunningen (na 2015)

Wilt u een verleende vergunning van na oktober 2015 inzien? Ook daarvoor kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Bel (026) 37 71 600 of stuur een bericht naar e-mail postbus@odra.nl.

Pandenarchief (voor 2015)

Van alle panden in onze gemeente hebben wij een dossier met daarin bijvoorbeeld bouwtekeningen, afgegeven bouwvergunningen, gegevens over de riolering en correspondentie. Het gaat dan over stukken van panden van voor oktober 2015. Dossiers van vóór 1945 zijn verloren gegaan bij de Slag om Arnhem.

Afspraak maken inzien dossier

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur dossiers inzien. Maak daarvoor een afspraak door een bericht te sturen naar e-mail pandenarchief@renkum.nl. Zet in uw bericht uw naam, het adres waarvan u het dossier wilt inzien en het moment waarop u langs wil komen. Stuur uw bericht minimaal 2 werkdagen voordat u langs wilt komen. Wij zorgen dan dat het dossier voor u klaar ligt bij de receptie in het gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek. 

Kunt u geen e-mail sturen? Bel dan (026) 33 48 111 voor het maken van een afspraak.