Bouwtekening inzien

Bouwplannen van lopende of verleende (omgevings)vergunningaanvragen kunt u inzien. Ook de informatie uit het pandenarchief kunt u inzien.

Lopende vergunningaanvraag

Het inzien van bouwplannen van lopende (omgevings)vergunningaanvragen is gratis. Neem daarvoor contact op met de Omgevingsdienst Regio Arnhem op (026) 37 71 600 of via postbus@odra.nl.

Verleende vergunningen

Wilt u een verleende vergunning van na oktober 2015 inzien? Ook daarvoor kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Neem contact op met de ODRA op (026) 37 71 600 of via e-mail postbus@odra.nl.

Pandenarchief

Van alle panden in onze gemeente hebben wij een dossier met daarin bijvoorbeeld bouwtekeningen, afgegeven bouwvergunningen, gegevens over de riolering en correspondentie. Het gaat dan over stukken van panden van voor oktober 2015. U kunt het pandenarchief inzien in het gemeentehuis op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur. Of maak telefonisch een afspraak via (026) 33 48 111.

Kosten

Het inzien van een dossier uit het pandenarchief en het maken van kopieën tot A3 is gratis. Voor het beantwoorden van specifieke vragen, waarvoor wij het dossier moeten doorzoeken, brengen wij kosten in rekening.