Aanvragen Earn-E verbruiksmeter

Een Earn-E geeft u inzicht in uw energieverbruik. Op basis hiervan ziet hoe wat u kunt doen om energie te besparen. Wij stellen daarom 100 Earn-E verbruiksmeters beschikbaar voor het mkb.

Een Earn-E is een energieverbuiksmeter die gekoppeld is aan een app en real-time en gedetailleerd inzicht geeft in het verbruik van elektriciteit als gas. Dit inzicht kan u helpen om de juiste keuzes te kunnen maken. Wat verbruikt een machine bijvoorbeeld als deze stand-by staat? Of wat kost het als de verlichting of gevelreclame ’s nachts aan blijft staan? Via de app kunt u dagen, weken en maanden gemakkelijk met elkaar vergelijken. Ook kunt u deze data gebruiken bij een professioneel energieadvies.

Aanvragen

Vanaf woensdag 15 maart 2023 kunt u een Earn-E aanvragen.De 1e 100 aanmeldingen krijgen een gratis Earn-E. Inclusief een jaar abonnement op de app. Na een jaar kost de app € 1,- per maand. Deze kan maandelijks worden opgezegd. Na aanmelding kunt u de Earn-E afhalen bij 1 van de ondernemersverenigingen.

Aanvragen Earn-E

Voorwaarden Earn-E

U kunt alleen van een Earn-E gebruikmaken als u een slimme meter heeft. Daar wordt de Earn-E namelijk op aangesloten. Ook heeft u wifi tot in de meterkast nodig zodat de gegevens van de Earn-E naar de app kunnen worden gestuurd. Voor deze app heeft u uiteraard een smartphone nodig. Afhankelijk van uw slimme meter heeft u ook een stopcontact in de meterkast nodig voor de Earn-E. Om dat te weten te komen kijkt u op de website van Earn-E.