Albert Schweitzerschool in Renkum

Na de fusie van de Albert Schweitzerschool en Jac. P. Thijsseschool in Renkum heeft het oude schoolgebouw van de Albert Schweitzerschool een andere functie gekregen.

Huis van Renkum, Renkum voor Elkaar, Oekraïense scholieren, de Rivakids en de harmonie gebruiken tijdelijk het gebouw. Door de brand in maart 2023 en de schade die daarbij ontstond, willen we snel starten met de ontwikkeling van het terrein. 

Planning

Op dit moment brengen we de mogelijkheden, behoefte en wensen in beeld. Er is een grote behoefte een woningen. Woningen in plaats van een school betekent een verandering in de omgeving. Daarom vinden wij het belangrijk de mening van de omwonende te betrekken bij het ontwikkelproces. 

De aankomende tijd zijn er onderzoeken op de locatie. Voor de zomervakantie 2023 is het de bedoeling om 2 bijeenkomsten te organiseren. In de zomer werken we de informatie uit de buurt verder uit in een ontwerp. Na de zomer van 2023 verwachten we een voorlopig ontwerp voor deze locatie met omwonenden te kunnen delen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bel ons op (026) 33 48 111.