3B4 Renkum

Het woningbouwproject 3B4 ligt in Renkum. De grenzen van het gebied zijn de Bram Streeflandweg, Meester van Damweg en de Hogenkampseweg.

 Kaart van het projectgebied 3B4.Op 20 maart 2000 heeft de gemeenteraad het concept Masterplan 3B4 vastgesteld. Er mogen maximaal 100 woningen in dit gebied worden gebouwd. Ondertussen zijn er 60 gebouwd. De projecten die nog lopen zijn:

 • 3B4 Zuid

  1 van de laatste bouwprojecten uit het plan 3B4 is 3B4 zuid langs de Hogenkampseweg. In het huidige bestemmingsplan mogen 14 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd worden. Giesbers Ontwikkelen en Bouw uit Wijchen gaat deze 15 woningen bouwen. Het worden 15 duurzame Nul-Op-de Meter woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.  Begin 2020 is gestart met de bouw van de woningen. 

 • 3B4 Noord CPO
  Op deze locatie aan de Bram Streeflandweg is plek voor 8 woningen. Woonzo verkoopt kavels en helpt toekomstige bewoners met het ontwerp en de bouw van de woning. De kavels staan op dit moment te koop.
 • 3B4 Midden + particuliere ontwikkeling
  Op deze locatie aan de Bram Streeflandweg worden 8 woningen gebouwd. De woningen zijn verkocht en de bouw is gestart.
 • 3B
  3B is gecombineerd met het woningbouwproject Dorrestijn-plantsoen van Vivare. Aan de Doornenkampseweg en het Dorrestijn-plantsoen komen 4 vrijstaande woningen. De bouwvergunning is aangevraagd. De woningen zijn in de verkoop.