Stimuleringslening Vereniging van Eigenaren Woongebouw verbetering

Wilt u als VvE het gebouw zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk houden of maken zodat de bewoners zelfstandig kunnen blijven wonen? Met de stimuleringsregeling Vereniging van Eigenaren Woongebouw verbetering geven wij u de kans om uw woongebouw aan te passen voor de toekomst.

De gemeente maakt het financieel aantrekkelijk om te investeren voor onderhoud en verbetering van uw woongebouw. Met de stimuleringslening VvE’s woongebouw verbetering geeft de gemeente VvE’s de kans om hun woongebouw te renoveren met als doel de toegankelijkheid en of de gebruikskwaliteit van het woongebouw of woonomgeving te verbeteren.

Aanvragen

Stuur een brief met uw aanvraag naar gemeente Renkum, team ROM, Postbus 9100, 6860 HA Oosterbeek. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.