Zelfverdediging

Cursus Zelfverdediging en weerbaarheid voor jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar. Vergroot op speelse wijze je zelfvertrouwen en je weerbaarheid.

Door een grotere weerbaarheid leer je beter te reageren op kwetsbare situaties en leer je ongewenste situaties beter in te schatten en te voorkomen. Tijdens de lessen train je op conditie, (reactie)snelheid, balans, kracht, coördinatie en techniek. Je leert een aanval af te weren of te ontwijken en hoe vervolgens de aanvaller onder controle te houden of uit te schakelen. Ook leer je hoe je jezelf kunt bevrijden als je wordt vastgegrepen. De cursus wordt gegeven in samenwerking met Sjabbens Sports & Health.

Meedoen

De cursus Zelfverdediging en weerbaarheid start op woensdag 23 oktober 2019. De les is iedere woensdag, tot en met 11 december 2019, van 17.00 tot 18.00 uur bij Sjabbens Sports & Health, Bram Streeflandweg 59 in Renkum.

Kosten

De cursus kost € 15,- per persoon. Voor jongeren met een Gelrepas is deelname gratis.

Aanmelden

Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar! Aanmelden voor de cursus Zelfverdediging kan bij buurtsportcoach Hans Kap door een e-mail te sturen naar h.kap@renkum.nl. Vermeld in de e-mail naam, geboortedatum, telefoonnummer en de school waar uw kind(eren) op zit(ten). Neem voor meer informatie contact op met Hans Kap op (06) 51 63 94 30 of mail naar h.kap@renkum.nl.