Wandel4daagse

Doe mee aan de Wandel4Daagse! Tijdens de Nationale Sportweek organiseert ons Sport- en Beweegteam een Wandel4Daagse. Tussen vrijdag 18 en zondag 27 september 2020 kunt u 4 dagen een route van 4 tot 5 km in onze gemeente lopen.

U bepaalt zelf op welke dag en op welk moment. Lopen mag alleen of in een klein groepje, waarbij rekening wordt gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.
De wandelingen zijn voor jong en oud. Iedereen kan in zijn of haar eigen tempo meedoen, zolang u maar 4 tot 5 kilometer kunt wandelen. Doet u mee?

De wandelingen

De wandelingen van ongeveer 4 tot 5 km worden uitgezet in de gemeente Renkum. De wandelingen gaan voor het grootste deel door het bos. Hierdoor zijn ze minder geschikt voor deelnemers met een kinderwagen, rollator of rolstoel. De wandelroutes starten elke dag in een ander dorp, namelijk in Renkum, Oosterbeek, Wolfheze en Doorwerth. U bepaalt zelf op welke dag en waar u start. 

Trainingen

Als voorbereiding op deze ‘Wandel4Daagse’ kunt u trainen via het gratis wandeltrainingsschema van de Bas van de Goor Foundation. Meld u aan via www.bvdgf.org/event/jouwwandeluitdaging en ontvang een wandelschema op maat. Hulp nodig bij het aanvragen van een trainingsschema? De buurtsportcoaches van het Sport- en Beweegteam helpen u graag. 

Meer informatie en aanmelden?

Bel met buurtsportcoach Hans Kap op (06) 51 63 94 30. Lijkt het u leuk om mee te wandelen?  Meld u dan nu aan! Stuur een mail met daarin uw naam, geboortedatum en telefoonnummer naar h.kap@renkum.nl.  Voor iedere deelnemer is er een leuke attentie!