Sportinstuif

Kinderen tot en met 12 jaar weer onder begeleiding samen buiten sporten. Het Sport- en Beweegteam vindt het belangrijk dat kinderen weer kunnen bewegen, daarom verplaatsen zij de sportinstuiven naar buiten. Hierbij houden zij rekening met de regels en protocollen vanuit het RIVM.

Vindt uw kind het leuk om buiten te sporten en spelen? En is hij of zij tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan naar 1 van de Sportinstuiven in Renkum, Oosterbeek of  Doorwerth. De Sportinstuif is een beweeguur voor kinderen met allerlei sporten en spelletjes. Van voetbal tot hockey, van badminton tot allerlei spellen. 

Programma

De instuiven starten vanaf dinsdag 12 mei 2020 in Renkum, woensdag 13 mei 2020 in Oosterbeek en donderdag 14 mei 2020 in Doorwerth. 

  • Dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur, voetbalveldje achter Doelum in Renkum 
  • Woensdag van 15.30 tot 16.30 uur, schoolplein Mariënborn in Oosterbeek (onder voorbehoud)
  • Donderdag van 15.00 tot 16.00 uur, veldje Mozartlaan in Doorwerth

Meedoen is gratis, aanmelden verplicht

Deelname aan de sportinstuif is gratis voor alle kinderen. Vanwege de coronamaatregelen zijn er maximaal 20 kinderen welkom per locatie. Om dit maximale aantal te kunnen garanderen is aanmelden per week verplicht. Zonder aanmelding kan uw kind niet meedoen. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar t.van.guilik@renkum.nl. Geef in uw e-mail de naam van uw kind en de datum door.

Meer informatie

Bel buurtsportcoach Tim van Guilik op (06) 51 95 14 85. Of mail naar t.van.guilik@renkum.nl. De Sportinstuiven zijn een initiatief van het Sport- en Beweegteam in de gemeente Renkum.