Nationale Sportweek

Iedereen, jong en oud, kan tijdens de Nationale Sportweek van zaterdag 15 tot en met zondag 23 september 2018 gratis kennismaken met (nieuwe) sporten. Als gemeente doen wij hier actief aan mee.

Programma

Ons Sport- en Beweegteam heeft samen met 35 lokale sportaanbieders een mooi programma voor u samengesteld met meer dan 200 activiteiten. Van tafeltennis tot bowls, van pilates tot korfbal en van zwemmen tot voetbal. Er is voor iedereen iets leuks te doen.

Aanmelden

Bij iedere activiteit en sportaanbieder ziet u hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. Bij de 1 kunt u op het aangegeven moment gewoon binnenlopen, bij de ander is vooraf aanmelden noodzakelijk vanwege een maximum aantal plaatsen.

Kosten

Deelname aan de activiteiten is gratis.

Meer informatie

Heeft u vragen over het programma? Of wilt u een programmaboekje opvragen? Stuur dan een bericht naar buurtsportcoach Tanja Dijkstra aan e-mail t.dijkstra@renkum.nl of bel op (06) 27 35 93 33.

Weet u dat er ook een Sportweek-app is? Zo ziet u op uw smartphone of tablet per dag de sportactiviteiten waaraan u kunt meedoen en wat er bij u in de buurt te doen is. 

Volg de facebookpagina van het Sport- en Beweegteam voor het laatste nieuws en foto's van de Nationale Sportweek.