Nationale Diabetes Challenge

Wandelprogramma voor mensen met diabetes type 2 in samenwerking met lokale zorgverleners.

Heeft u diabetes type 2 en wilt u actief aan de slag met uw gezondheid en leefstijl? Wandel dan met ons mee! Vanaf half mei 2018 starten wij in Renkum/Heelsum en Doorwerth met de Nationale Diabetes Challenge. U wandelt dan 20 weken lang, 1 avond per week, onder deskundige begeleiding van buurtsportcoaches en zorgverleners. Samen traint u om zaterdag 29 september 2018 tijdens de landelijke finaledag van de Bas van de Goor Foundation 10 kilometer te wandelen. Deelname aan het programma is gratis.

Informatieavonden op 17 en 18 april 2018

Wilt u meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge, maar heeft u nog vragen? Meld u dan aan voor een informatiebijeenkomst bij u in de buurt:

Renkum/Heelsum

  • Datum en tijd: dinsdag 17 april 2017 om 19.00 uur
  • Locatie: Doelum, Hogenkampseweg 45, Renkum
  • Aanmelden bij buurtsportcoach Tanja Dijkstra, e-mail t.dijkstra@renkum.nl of (06) 27 35 93 33

Doorwerth

  • Datum en tijd: woensdag 19 april 2017 om 19.00 uur
  • Locatie: De Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2, Doorwerth
  • Aanmelden bij buurtsportcoach Hans Kap, e-mail h.kap@renkum.nl of (06) 51 63 94 30

Over de Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation om mensen met diabetes te helpen hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. In Renkum/Heelsum wordt de challenge georganiseerd door het Sport- en Beweegteam samen met de praktijkondersteuners van Huisartsenzorg Groeneweg, Huisartsenpraktijk Europaplein en Huisartsenpraktijk Heelsum. De Doorwerthse ‘challenge’ wordt georganiseerd in samenwerking met Huisartsenpraktijk Schubertplein, Huisartsenpraktijk Moen & Warnier en Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth.