De sportcoaches

Het Sport- en Beweegteam bestaat uit 3 buurtsportcoaches, 2 sportcoaches (voortgezet) speciaal onderwijs en Uniek Sporten.

BuurtsportcoachesDe Buurtsportcoaches

Wij zijn Tanja, Hans en Tim. Als buurtsportcoach is het onze taak om u als inwoner te stimuleren en begeleiden naar een gepast beweegaanbod. Daarom organiseren wij verschillende sport- en beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, chronisch zieken, mensen met een beperking en 50-plussers die niet of nauwelijks bewegen.

Voor sportaanbieders bieden wij ondersteuning bij sportieve evenementen en werken wij graag samen aan verschillende activiteiten zoals de Nationale Sportweek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel de buurtsportcoaches.

De buurtsportcoaches van het Sport- en Beweegteam aan het werk zien? Bekijk de video van de Gelderse Sport Federatie:

Kijk voor nieuwsberichten op onze facebookpagina: www.facebook.com/sportenbeweegteamrenkum .

Naam E-mail Telefoon Twitter
Buurtsportcoaches
Tanja Dijkstra t.dijkstra@renkum.nl (06) 27 35 93 33 @BSCRenkum
Hans Kap h.kap@renkum.nl (06) 51 63 94 30 @BSC_Hans
Tim van Guilik t.van.guilik@renkum.nl (06) 51 95 14 85 @BSC_Tim

 

Sportcoaches (voortgezet) speciaal onderwijs

Leerlingen uit het (voortgezet) speciaal onderwijs interesseren voor sport, dat is waar wij voor gaan. Wij zijn sportcoaches op de Vaart en het Vierbeek College in Oosterbeek. Deze scholen maken onderdeel uit van De Onderwijsspecialisten. Hier krijgen onder andere leerlingen met gedrags-, ontwikkel- en psychiatrische problematiek les. Wij proberen hen te begeleiden naar de verschillende sportverenigingen. Daarnaast begeleiden wij verenigingen bij het omgaan met deze specifieke doelgroep. Dat doen wij in samenwerking met het sportservicepunt Uniek Sporten.

Facebook: www.facebook.com/sportenbeweegteamrenkum 
Website: www.vaart-oosterbeek.nl en www.vierbeekcollege.nl

Uniek sporten

Heeft u een beperking? Dan is Uniek Sporten er voor u. Wij geven persoonlijk sportadvies en hulp bij vragen rond financiële ondersteuning. U kunt ook zelf een geschikte sport zoeken via de sportzoekfunctie op www.unieksporten.nl .

Daarnaast ondersteunen wij sportverenigingen. Heeft uw vereniging een aangepast sportaanbod of wilt u daarmee starten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen met het werven van vrijwilligers, met deskundigheidsbevordering en met advies bij subsidie- en sponsoraanvragen.

E-mail: j.harteman@unieksporten.nl
Telefoon: (026) 35 23 850
Twitter: @unieksporten
Facebook: www.facebook.com/unieksporten en www.facebook.com/sportenbeweegteamrenkum 
Website: www.unieksporten.nl