Werkcafé

Heb je vragen over werk? Wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Of ben je als werkgever op zoek naar talent en sta je voor sociaal verantwoord ondernemen? Dan kan het Werkcafé iets voor jou betekenen.

Wekelijkse inloop

Werkzoekende en werkgevers zijn iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Werkcafé in Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum. Een afspraak maken is niet nodig.

Werkcafé-ontmoeting

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand organiseren wij van 14.00 tot 16.00 uur een Werkcafé-ontmoeting. Een informele ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden in het Werkcafé. Deelnemen aan een Werkcafé-ontmoeting? Meld je dan aan door een bericht te sturen naar e-mail  m.vissers@renkum.nl

Voor wie

Het Werkcafé is voor werkzoekenden die hulp nodig hebben bij het zoeken naar werk. Maar ook voor werkgevers die op zoek zijn naar talent en het belangrijk vinden sociaal verantwoord te ondernemen. En die daarnaast bereid zijn deze werkzoekenden de benodigde aandacht en begeleiding te geven, in samenwerking met de gemeente Renkum.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Werkcafé kun je contact opnemen met het Sociaal Team.