Onderzoek regelingen voor minima

Wij ondersteunen inwoners die hulp nodig hebben. Bijvoorbeeld met een bijstandsuitkering en/of regelingen zoals de bijzondere bijstand, de Gelrepas en het Kindpakket. Wij willen graag van u weten wat u van deze regelingen vindt en wat het effect is.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek?

Uw ervaringen zijn belangrijk om de dienstverlening van gemeente Renkum verder te verbeteren. Wij vragen u dan ook om uw mening te geven. Dit kan door het invullen van de vragenlijst online of op papier:

 • Online. U moet daarvoor een wachtwoord invullen. Het wachtwoord is: Onderzoek2019.
 • Op papier. De ingevulde papieren vragenlijst stuurt u terug in de antwoordenvelop die u erbij krijgt. Een postzegel is niet nodig. De papieren vragenlijst kunt u ophalen bij:
  • het gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4, Oosterbeek
  • ‘Het huis van Renkum’, Europalaan 11, Renkum
  • ‘De Poort van Doorwerth’, Mozartlaan 2, Doorwerth
  • Bibliotheek Renkum, Europalaan 58, Renkum
  • Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1, Oosterbeek

Of bel naar de gemeente, telefoon (026) 33 48 111. Wij sturen u de papieren vragenlijst per post toe.

Wilt u alstublieft de vragenlijst invullen vóór 29 mei 2019?

Cadeaubon ter waarde van € 20,-

Onder de personen, die een papieren of digitale vragenlijst hebben ingevuld, worden 10 cadeaubonnen ter waarde van € 20,- verloot. De voorwaarden voor deelname aan deze verloting staan aan het eind van de vragenlijst. Wanneer u aan deze verloting deelneemt, worden uw persoonlijke gegevens niet aan de gemeente bekend gemaakt.

Wat gebeurt er met de gegevens die u invult?

U vult het onderzoek anoniem in. Dit betekent dat na afloop niet is te zien welke antwoorden u heeft gegeven. Onderzoeksbureau KWIZ voert het onderzoek uit in opdracht van de gemeente Renkum. KWIZ gaat vertrouwelijk om met de beantwoording van alle ingevulde vragenlijsten. Op basis van de reacties op dit onderzoek kan de gemeente de dienstverlening en geboden ondersteuning nog verder verbeteren. Het onderzoek heeft dan ook geen gevolgen voor de ondersteuning die u ontvangt.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over het onderzoek? Neem dan contact op met Michelle Ellens van onderzoeksbureau KWIZ, telefoon (050) 52 52 473.

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld uw uitkering of ondersteuning? Neem dan contact op met ons Sociaal Team.