Zorgverzekering

Per 1 januari 2020 stoppen wij met het aanbieden van de collectieve verzekering van Menzis voor inwoners met een laag inkomen. Op dinsdag 26 november 2019 organiseren wij samen met Renkum voor Elkaar, Rechtswinkel Renkum en Vluchtelingenwerk een inloopspreekuur.

Bent u nu verzekerd via deze collectieve zorgverzekering? Dan moet u voor 2020 zelf een zorgverzekering afsluiten. Doet u niets dan blijft u verzekerd bij zorgverzekering Menzis.

Kiezen zorgverzekering

Het is belangrijk dat u een zorgverzekering kiest die bij u past. Wij helpen u graag. Daarom werken wij samen met de vergelijkingswebsite Poliswijzer.

Op www.poliswijzer.nl/renkum beantwoordt u een aantal vragen. Daarna krijgt u een advies over een passende zorgverzekering. U kunt dan besluiten of u wilt overstappen. Wilt u overstappen? Dan zal Poliswijzer u daarbij helpen.

Hulp bij invullen

Samen met Renkum voor Elkaar, Rechtswinkel Renkum en Vluchtelingenwerk organiseren wij op disndag 26 november 2019 van 14.00 tot 16.00 uur een inloopspreekuur in de Klipper (Bibliotheek), Generaal Urquhartlaan 1 in Oosterbeek. U krijgt dan hulp bij het invullen van de Poliswijzer.

Interesse? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar sociaalteam@renkum.nl. Of bel (026) 33 48 111.

 

 

Uitgelicht