Openingstijden en contact tijdens corona

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, passen we onze dienstverlening aan en gelden voorlopig aangepaste openingstijden.

Gemeentehuis beperkt open

Het gemeentehuis is open op:

  • maandag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 17.00 uur;
  • dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Let op! Burgerzaken werkt alleen op afspraak. Deze aangepaste openingstijden gelden ook voor het afhalen van uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Maak een afspraak voor burgerzaken

U maakt eenvoudig en snel een afspraak via www.renkum.nl/afspraak of bel (026) 33 48 111. Op sommige dagen kunt u op andere tijdstippen terecht dan dat het gemeentehuis open is. Heeft u een afspraak buiten de openingstijden? Dan maken wij de deur van het gemeentehuis voor u open.

Kunt u uw zaken ook online of telefonisch regelen? Doe dat dan alstublieft!

Sociaal Team

Met en zonder afspraak kunt u bij het Sociaal Team terecht op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. In de maand juli kunt u aleen op maandag en woensdag van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Buiten deze openingstijden alléén op afspraak. 

Bij het Sociaal Team kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, jeugd, werk en inkomen. Wilt u een afspraak met het Sociaal Team maken? Stuur een bericht naar e-mail sociaalteam@renkum.nl of bel ons op (026) 33 48 111.

Regel zaken online

Komt u toch naar het gemeentehuis dan vragen wij het volgende van u:

  • Heeft u een afspraak? Kom zoveel mogelijk alleen naar het gemeentehuis en houd 1,5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers.
  • Betaal zoveel mogelijk met uw pinpas.
  • Kan uw zaak wachten? Maak voor een later tijdstip een afspraak.
  • Als u hoest, verkouden bent en/of koorts hebt, annuleer dan uw afspraak en maak een nieuwe afspraak als u weer hersteld bent. Een afspraak wijzigen of annuleren kan eenvoudig via de link in de bevestiging die u per e-mail van ons heeft ontvangen.

Calamiteiten in openbare ruimte

Bij calamiteiten in de openbare ruimte buiten kantoortijden belt u (026) 33 48 111. Luister het bandje af en u hoort het nummer dat u kunt bellen.

Afvalbrengstation

Adresgegevens gemeente Renkum

  • Bezoekadres: Generaal Urquhartlaan 4, 6861 GG Oosterbeek
  • Postadres: Gemeente Renkum, Postbus 9100, 6860 HA Oosterbeek

Gemeentenieuws op Social Media

Facebook: facebook.com/gemeenterenkum
Twitter: @Gem_Renkum