Thea Veldhuizen

Trouwambtenaar mevrouw Thea VeldhuizenGeweldig nieuws! Jullie besluit te gaan trouwen: een spannende, drukke en feestelijke tijd! Er is veel te organiseren en te regelen en voor jullie trouwdag zoeken jullie een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs). Het moet jullie dag worden en als babs lever ik graag een bijdrage voor een persoonlijk, speciaal en gezellig onderdeel van deze trouwdag. Graag geeft ik tips, ideeën en samen vooral veel 'hardop denken' om te ontdekken hoe jullie wensen ingevuld kunnen worden.

Het blijft steeds weer een bijzondere taak een huwelijk te mogen sluiten en leeftijd van de bruidsparen doet er niet toe. Vaak zijn er jonge kinderen van het bruidspaar bij en dat maakt het nog specialer. Zij kunnen dan een bijzondere  taak krijgen tijdens de ceremonie. Het gaat om de beleving, die jullie samen met de daggasten delen, zodat het altijd een mooie herinnering zal blijven.

Er is veel mogelijk en in een persoonlijk kennismakingsgesprek stel ik vragen over jullie leven , want mijn doel is voor jullie een passende en persoonlijke trouwspeech te maken, waar iedereen kan meegenieten in een ontspannen sfeer en het JA- woord kan meebeleven. Tot slot is het belangrijk voor mij  bruidsparen  een onvergetelijke trouwceremonie te bezorgen, uniek voor jullie, jullie trouwdag.

Toen ik stopte met mijn recreatiebedrijf, bleef de wens bestaan interactie met mensen te blijven houden en daarom koester ik mijn 'babsschap': koester de mooie momenten in je leven! Ik ontdekte ook dat bruidsparen met familie en recreanten/toeristen een leuke overeenkomst hebben: het zijn allemaal blije mensen! Zelf word ik daarom elke keer ook weer blij een huwelijk te sluiten, waar het na de ceremonie nagenieten is van altijd weer speciale momenten met het kersverse echtpaar en de gasten.

Ik ontmoet jullie graag en wens jullie veel voorpret!

Met feestelijke groet Thea Veldhuizen

Terug naar overzicht Trouwambtenaren.