Linda van Swaaij

Trouwambtenaar Linda van Swaaij

Ja ik wil, jullie huwelijksambtenaar zijn!

Of je nu droomt van een grote bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop je daadwerkelijk 'Ja' tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn. Daar hoort natuurlijk ook een trouwambtenaar bij die jullie de huwelijksceremonie brengt die helemaal bij jullie past!

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis en ik kijk er naar uit om hieraan samen met jullie een persoonlijke invulling te geven, waarbij jullie ideeën en wensen uiteraard het uitgangspunt vormen. Het is immers jullie dag en die moet perfect zijn!

Wie zijn jullie?

Voor jullie huwelijk hebben we een persoonlijk gesprek, zodat ik jullie wensen kan inventariseren en we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Op basis van dit gesprek schrijf ik een persoonlijke toespraak die van jullie trouwceremonie een bijzondere, warme en vrolijke levensgebeurtenis maken. Uiteraard afgestemd op jullie wensen. Geen strakke puur serieuze huwelijksvoltrekking, maar een ceremonie om nooit te vergeten!

Wie ben ik?

In het dagelijks leven ben ik gelukkig met mijn man Sytze en 3 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag skiën maar geniet ook van de zomerzon. Ook kook ik graag en hou van uitgebreid tafelen met familie of vrienden. Naast het werk als trouwambtenaar ben ik accountmanager werkgeversdiensten voor een gemeente in de omgeving van Apeldoorn. Daar ben ik de verbindende schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Ik ben trots dat ik daar nu de functie van huwelijksambtenaar aan toe mag voegen!

Terug naar overzicht trouwambtenaren.