Nieuwe ACV app!

ACV heeft een nieuwe app ontwikkeld die de huidige ‘Afvalwijzer’ app per direct vervangt. Deze nieuwe app kunt u downloaden in de Apple Store en Google Play Store. De app is te herkennen aan het ACV logo.

In de app:

  • vindt u de afvalkalender (van december 2018 en uiteraard ook van 2019);
  • kunt u herinneringen instellen, zodat u weet wanneer u welk afval buiten moet zetten;
  • ziet u de locaties van de dichtstbijzijnde containers van glas en textiel;
  • vindt u een handige zoekfunctie met ‘welk afval waar’.

De huidige ‘Afvalwijzer app’ stopt per 1 januari 2019. De nieuwe ACV app kunt u meteen gebruiken. In de toekomst wordt de app uitgebreid, zodat u nog meer afvalzaken kunt regelen, zoals het melden van grofvuil, het aanvragen van een afvalpas of het reserveren van een aanhanger.

De afvalkalender is ook te bekijken via www.acv-afvalkalender.nl. Daar kunt u een jaarkalender printen en ook instellen die u per e-mail een herinnering ontvangt wanneer u welk afval aan de weg kunt zetten.

Papieren afvalkalender op aanvraag

Wij verspreiden de afvalkalender op papier niet meer huis-aan-huis. Door de papieren afvalkalender niet meer huis-aan-huis te verspreiden leveren wij een bijdrage aan het terugdringen van oud papier. Wij kregen veel signalen van inwoners dat ze alleen online de afvalkalender gebruiken en de papieren kalender in de papierkliko gooiden. Ook besparen wij kosten door de kalenders niet meer te drukken en te verspreiden.

Heeft u geen computer, smartphone of tablet? En wilt u graag een papieren afvalkalender? Vraag deze dan aan bij ACV door een bericht te sturen naar e-mail renkum@acv-groep.nl of bel (0318) 648 160. Vermeld duidelijk uw postcode en huisnummer. U ontvangt de papieren afvalkalender dan per post.