Terrassen tour

Het Pinksterweekend staat te trappelen om te beginnen! Wie zeker ook staan te trappelen om hun terrassen, cafés, koffiehuizen en restaurants weer open te stellen zijn de ondernemers van deze horeca.

Op 1 juni 2020 vanaf 12.00 uur mogen zij, met alle corona maatregelen in acht nemend, hun zaak en terras weer open stellen voor hun gasten! Goed nieuws, als burgemeester van gemeente Renkum ben ik oprecht blij dat ook deze ondernemers weer terug in business kunnen. Tijdelijk (tijdens deze corona periode) vragen we als gemeente geen leges aan de ondernemers voor het aanvragen van een terrasvergunning. Om rendabel te zijn vergroten of verplaatsen de ondernemers hun terras, hiervoor vraag je normaal gesproken een terrasvergunning aan. Graag denken we op deze manier mee met deze groep van ondernemers. 

Samen met Wethouder Jasper Verstand maak ik aanstaande tweede Pinksterdag een tour langs de verschillende terrassen. Zo hebben we onze eigen TT, terrassen tour,  in de gemeente Renkum. We komen graag even langs om de ondernemers alle succes te wensen! 

Ik wens u een heerlijk weekend met prachtig weer en misschien een heerlijk drankje op het terras van een van onze horeca in de gemeente. Geniet van het mooie weer en van uw vrije tijd met elkaar! 

Ik blijf u vragen om u aan de corona maatregelen te houden. De 1,5 meter afstand houden, het regelmatig wassen van uw handen en mocht u moeten niezen en/of hoesten doe dit dan in uw elleboog. U heeft het vast al zo vaak gehoord, toch kan ik niet genoeg aan u vertellen dat deze maatregelen zo belangrijk zijn om het corona virus onder controle te krijgen én te houden. Dit is iets wat we met elkaar kunnen doen, hier kunnen we met elkaar invloed op uitoefenen. Houd dit vol! 

Tot snel!

Agnes Schaap
Burgemeester gemeente Renkum