Cees Kroon

Cees Kroon, lid Adviesraad Sociaal DomeinSinds 1975 wonen wij, mijn echtgenote en onze 3 dochters, in Renkum. In 1987 zijn we verhuisd naar Heveadorp waar we nog steeds met veel plezier wonen. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in het basisonderwijs. Eerst als directeur op de St. Josephschool en later als directeur van De Dorendal. In die tijd ben ik ook 13 jaar voorzitter geweest van de (katholieke) Jeugdraad. Na mijn vertrek als directeur in 2001 ben ik als interim manager in het onderwijs aan de slag gegaan. Vanaf 2007 tot aan mijn pensioen als zelfstandig ondernemer. 

Vanaf november 2014 ben ik lid van de cliëntenraad bij Zinzia Zorggroep, een instelling die 4 verpleeghuizen omvat. Vanaf mei 2015 ben ik voorzitter van de vestiging Oranje Nassau’s Oord (grens Renkum / Wageningen) en De Rijnhof (Renkum).

Sinds 1 juni 2023 ben ik lid van de Adviesraad Sociaal Domein van onze gemeente Renkum. Voor mij biedt dit een mogelijkheid om in meer algemene zin een bijdrage te kunnen leveren aan onze inwoners en meer te weten te komen wat er op diverse terreinen speelt in onze dorpen. De gemengde samenstelling van de adviesraad zie ik als zeer positief en helpt om zaken van meerdere kanten te kunnen belichten.

Terug naar overzicht Leden Adviesraad Sociaal Domein.