Werkzaamheden Julianaweg in Oosterbeek

Op maandag 11 november2019 start Van Verseveld Infra in opdracht van gemeente Renkum met onderhoudswerkzaamheden in de Julianaweg in Oosterbeek.

De bewoners van Julinaweg in Oosterbeek hebben een brief ontvangen met informatie over de wegwerkzaamheden.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

De stoep en parkeerstroken in de straat hebben onderhoud nodig. Daarom verwijderen wij de oude tegels en stoepranden en vervangen deze door nieuwe. De parkeerstroken worden opnieuw bestraat met de bestaande klinkers.  

Wanneer starten de werkzaamheden?

Om overlast te verminderen, voeren wij de werkzaamheden in delen uit. De verwachting is dat de werkzaamhden vrijdag 6 december 2019 klaar zijn. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Wat betekenen de werkzaamheden voor de bereikbaarheid?

Om veiligheidsredenen wordt tijdens de werkzaamheden een deel van de rijbaan afgesloten. Het overige deel van de weg blijft toegankelijk voor het verkeer.

Bereikbaarheid voor hulpdiensten

De werkzaamheden zijn met de nood- en hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie afgestemd. In geval van nood kunnen hulpdiensten altijd bij uw woning komen.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen aan de aannemer? Neem dan contact op met de heer J. Roelofsen van Van Verseveld Infra op (06) 15 05 69 38. Wilt u weten waarom deze onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden? Neem dan contact met ons op via (026) 33 48 111.