Werk aan fietsstraat en fietsoversteek

Vanaf 9 oktober 2017 werken wij in Oosterbeek aan de fietsstraat Benedendorpsweg - Klingelbeekseweg en de fietsoversteek Utrechtseweg – Mariënbergweg.

Fietsstraat Oosterbeek

Vanaf maandag 16 oktober 2017 start in Oosterbeek de herinrichting tot fietsstraat van de Benedendorpseweg-Klingelbeekseweg. De aannemer die het werk uitvoert is Dostal. De aannemer informeert bewoners binnenkort over de planning. Op woensdag 11 oktober 2017 is er onder voorbehoud een inloopavond. Ook benadert Dostal bedrijven om afspraken te maken over de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden.

Fietsoversteek bij Mariënbergweg

Binnenkort verbeteren wij de oversteek op de Utrechtseweg ter hoogte van de Mariënbergweg in Oosterbeek. De oversteek wordt verplaatst naar Mariëndaal. Aan de zuidzijde van de Utrechtseweg tussen Mariëndaal en de Mariënbergweg komt een 2-richtingsfietspad. Vanaf 9 oktober 2017 zijn er op dit deel voorbereidende werkzaamheden. Vanaf 16 oktober 2017 wordt het fietspad verbreed. De planning is dat de werkzaamheden 22 oktober 2017 uiterlijk klaar zijn. Voortaan kunt u het benedendorp van Oosterbeek dus bereiken via de oversteek bij Mariëndaal, in plaats van via de Mariënbergweg of de Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg.