Onderhoudswerkzaamheden Veerweg

Op maandag 4 november 2019 start NTP in opdracht van gemeente Renkum met onderhoudswerkzaamheden aan de Veerweg in Oosterbeek/Heveadorp.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

Het asfalt op de Veerweg heeft onderhoud nodig. Dit houdt in dat wij de oude toplaag verwijderen en een nieuwe toplaag aanbrengen.

Wanneer starten de werkzaamheden?

Op maandag 4 november 2019 starten de voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwe asfalt. Vervolgens wordt op vrijdag 8 en maandag 11 november 2019 het nieuwe asfalt aangebracht. Na het aanbrengen van het nieuwe asfalt is de aannemer tot en met woensdag 13 november 2019 bezig met het afronden. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Wat betekenen de werkzaamheden voor de bereikbaarheid?

De Veerweg is van 4 tot en met 13 november 2019 afgesloten voor autoverkeer. Om veiligheidsredenen wordt de weg de hele periode van de werkzaamheden afgesloten. Te voet of met de fiets blijft de Veerweg bereikbaar. De veerpont aan de Veerweg is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Reizen met het openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden kan lijnbus 51 niet stoppen bij de haltes in Heveadorp. Daarom wordt, met uitzondering van zondag,10 november, een pendelbus ingezet. Deze pendelbus brengt reizigers uit Heveadorp naar de halte aan de Oude Oosterbeekseweg, waar lijn 51 zijn route vervolgt. Meer informatie over deze tijdelijke dienstregeling vindt u bij de bushaltes en op www.breng.nl.

Bereikbaarheid voor hulpdiensten

De werkzaamheden zijn met de nood- en hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie besproken en afgestemd. In geval van nood kunnen hulpdiensten altijd bij uw woning komen.

Ophalen van afval

Tijdens de werkzaamheden kunt u uw afval op de gebruikelijke dag(en) en plek aanbieden. Hierin verandert niets.

Meer informatie en contact

Wij begrijpen dat u van deze werkzaamheden hinder kunt ondervinden. De aannemer doet er alles aan om deze overlast tot een minimum te beperken. Heeft u vragen aan de aannemer neem dan contact op met de heer L. Driessen van NTP Infra Zevenaar op (06) 82 49 51 48. Wilt u weten waarom deze onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden? Neem dan contact op met de heer J. Harbers van gemeente Renkum via (026) 33 48 111.