Herinrichting Weverstraat

De werkzaamheden voor de herinichting Weverstraat in Oosterbeek zijn in volle gang. Doel van deze herinrichting is het voorkomen van wateroverlast in kelders en woningen in de Weverstraat. Ook wordt de uitstraling van de Weverstraat als winkelgebied beter. Wij ontvangen veel positieve reacties dat de straat mooi wordt!

Begin juni 2018 hebben wij u geïnformeerd over de uitloop van de werkzaamheden. Dankzij de inspanningen van alle betrokken partijen gaan de Weverstraat en Van Toulon van der Koogweg al op vrijdag 20 juli 2018 open. Dit is een week eerder dan gepland. Vanaf dat moment zijn de Weverstraat en de Van Toulon van der Koogweg bereikbaar voor al het doorgaand verkeer. Van 30 juli tot en met 31 augustus 2018 zijn er nog afrondende werkzaamheden.

Openingsfeest op 25 augustus 2018

Het openingsfeest van de Weverstraat is verplaatst naar zaterdag 25 augustus 2018. Deze opening wordt georganiseerd door Ondernemend Oosterbeek. Ondernemend Oosterbeek informeert u hierover.

Actuele informatie

Kijk voor meer informatie over de herinrichting, de aangepaste planning en de omleidingsroutes in de bouw app ‘Werk in de Weverstraat’. Hier vindt u altijd de meest actuele informatie en kunt u bovendien uw meldingen doorgeven of vragen stellen.

Brieven en andere documenten