Dat raakt Renkum!

Het groene landschap, woningbouw, verkeer, schone lucht of onderwijs. Wat vindt u belangrijk? De komende maanden werken we samen aan de toekomst van Renkum.

Samen gaan we de visie opstellen over de omgeving waarin we wonen, werken, naar school gaan en vrije tijd doorbrengen. In deze omgevingsvisie gaat het gaat dus om u, hoe we met elkaar samenleven en voor elkaar zorgen.

Wat raakt u?

Wat voor gemeente willen we zijn in de toekomst? En hoe willen we met elkaar samenleven? Dat willen we graag van u horen! Laat weten wat u raakt en stuur uw persoonlijke boodschap over de toekomst van Renkum.

Maak een filmpje of foto, schrijf een wens of idee, maak een tekening of beeld uit wat u van belang vindt voor de toekomst van uw straat, wijk, dorp of gemeente. Wees creatief, niets is te gek en stuur het op via social media, e-mail, per post of bel ons! 

Neem alvast een kijkje op social media en doe mee. Samen laten we zien wat Renkum raakt. Meer informatie over de omgevingsvisie staat op www.renkum.nl/omgevingsvisie.