Prijswinnaars fotowedstrijd gemeentegids

Theo Zonsveld uit Oosterbeek is de winnaar van de fotowedstrijd voor de gemeentegids van Renkum 2020. Zijn foto van het bekende ‘azalealaantje’ bij Landgoed Duno in Heveadorp is een jaar lang te zien op de voorkant van de nieuwe gids.

Burgemeester Schaap met de prijswinnaars van de fotowedstrijd Gemeentegids 2020.Dinsdag 26 november 2019 reikte burgemeester Agnes Schaap in het gemeentehuis de prijzen uit aan de 3 winnaars.

De 2e prijs ging naar Nadine van de Kraats met haar foto van het ‘visgat’ achter de papierfabriek in Renkum na een hevige onweersbui. Michiel van Druten ontving voor zijn foto, genomen in de Oosterbeekse Uiterwaarden, de 3e prijs. Hun foto’s zijn verzekerd van een mooie plek in de gemeentegids. Als beloning ontvingen alle 3 de winnaars, uit handen van burgemeester Schaap, hun foto op forex en een cadeaukaart van € 75,- (1e plaats), € 50,- (2e plaats) en € 25,- (3e plaats). Dit prijzengeld werd beschikbaar gesteld door Akse Media BV, de uitgever van de gids. De jury bestond uit burgemeester Schaap, Communicatie gemeente Renkum en fotograaf Berry de Reus.

Fotowedstrijd

Voor de nieuwe gemeentegids werd afgelopen zomer een fotowedstrijd uitgeschreven. Inwoners uit de gemeente Renkum konden foto’s insturen van hun favoriete en herkenbare plek in de gemeente. Burgemeester Agnes Schaap: “Dit heeft weer prachtige plaatjes opgeleverd voor onze gemeentegids! Daar zijn wij heel blij mee. Wij maken deze gids namelijk niet alleen voor onze inwoners, maar willen dit ook graag samen met hen doen. Ik wil alle inzenders bedanken voor hun deelname.” Naast de 3 prijswinnende foto’s zijn ook zeker 10 andere inzendingen gebruikt voor de nieuwe gemeentegids.

Gemeentegids 2020

De gemeentegids voor 2020 wordt vanaf 29 november 2019 huis-aan-huis verspreid. De gids wordt niet bezorgd bij brievenbussen met een ‘nee/nee’ sticker én een ‘nee/ja’ sticker, maar is voor geïnteresseerden wel op te halen bij receptie in het gemeentehuis. Ook is de gemeentegids online beschikbaar op www.renkum.nl/gemeentegids en via de Gemeentegids App voor op de smartphone of tablet.