De gemeentegids 2020

De nieuwe gemeentegids van de gemeente Renkum is uit. De gids wordt vanaf 29 november 2019 huis-aan-huis verspreid in de dorpen Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.

Let op: de gids wordt niet bezorgd bij brievenbussen met een ‘nee/nee’ sticker en een ‘nee/ja’ sticker. Heeft u na 6 december 2019 nog geen gids ontvangen, maar wilt u wel een exemplaar? Dan kunt u er een ophalen bij de receptie in het gemeentehuis.

Praktische informatie

In de nieuwe gids vindt u onder andere: 

  • de contactgegevens van vele dienstverlenende organisaties, lokale verenigingen en instellingen;
  • plattegronden van alle dorpen met een straatnamenregister;
  • de belangrijkste informatie over de gemeente Renkum;
  • de meest gezochte gemeentelijke diensten en producten.

Foto’s van inwoners

In de gemeentegids vindt u foto’s van inwoners die afgelopen zomer meededen aan de fotowedstrijd. De winnende foto van Theo Zonsveld siert een jaar lang de voorkant van de nieuwe gids. Wij bedanken iedereen die aan de fotowedstrijd heeft meegedaan.

Actuele informatie: online en via app

De (gedrukte) gemeentegids is en blijft een momentopname. Kijk daarom voor de meest actuele informatie op renkum.smartmap.nl. En kent u de Gemeentegids App al? Met deze app op uw smartphone kunt u heel eenvoudig alle gegevens uit onze gemeentegids opzoeken. U vindt de Gemeentegids App in de App Store of Google Play.