Lichtjesavond

Op donderdag 6 en 13 december 2018 organiseren wij samen met Uitvaartverzorging Mijnhart lichtjesavonden op de begraafplaatsen in Renkum en Oosterbeek.

Tijdens de lichtjesavond kunt u uw dierbare(n) herdenken. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook als de begrafenis of crematie ergens anders heeft plaatsgevonden.

Renkum

Datum: donderdag 6 december 2018
Locatie: begraafplaats Harten, Hartenseweg in Renkum
Tijd: inloop vanaf 18.30 uur, begin samenkomst 19.00 uur

U kunt de dienst ook volgen op een groot scherm in een tent voor de aula.

Oosterbeek

Datum: donderdag 13 december 2018
Locatie: begraafplaats Noord en Zuid, Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek
Tijd: inloop vanaf 18.30 uur, begin samenkomst 19.00 uur

Programma

U kunt samen met uw familie of vrienden herinneringen ophalen, een kaars branden of de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen. Op beide avonden is er een samenkomst begeleid door Marijke Wasser. Tijdens de dienst is er live muziek van gospelkoor Desire uit Arnhem en gospelkoor Yes uit Oosterbeek.

De begraafplaatsen zijn tijdens lichtjesavond sfeervol verlicht. Als u liever een zaklamp meeneemt om het graf van uw dierbare(n) te bezoeken dan kan dat natuurlijk ook.

Naam laten voorlezen

Wit u de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen? Geef dit dan uiterlijk 1 dag van tevoren door bij Mijnhart Uitvaartverzorging. Stuur een e-mail naar info@mijnhartuitvaartverzorging.nl of bel naar (026) 33 330 29. Zet in uw e-mail welke begraafplaats u bezoekt.