De gemeentegids 2019 is uit

De nieuwe gemeentegids van de gemeente Renkum is uit. De gids wordt van 30 november tot en met 4 december 2018 huis-aan-huis verspreid in de dorpen Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.

Let op: de gids wordt niet bezorgd bij brievenbussen met een ‘nee/nee’ sticker en een ‘nee/ja’ sticker. Heeft u na 10 december 2018 nog geen gids ontvangen, maar wilt u wel een exemplaar? Dan kunt u er een ophalen bij de receptie in het gemeentehuis.

Praktische informatie

In de nieuwe gids vindt u onder andere:

  • de contactgegevens van vele dienstverlenende organisaties, lokale verenigingen en instellingen;
  • plattegronden van alle dorpen met een straatnamenregister;
  • de belangrijkste informatie over de gemeente Renkum;
  • de meest gezochte gemeentelijke diensten en producten;
  • een ‘In geval van nood-kaart’. Dit is een kaart waarop u belangrijke gegevens voor hulpdiensten invult.

Actuele informatie: online en via app

De (gedrukte) gemeentegids is en blijft een momentopname. Kijk daarom voor de meest actuele informatie op www.renkum.nl/gemeentegids. En kent u de Gemeentegids App al? Met deze app op uw smartphone kunt u heel eenvoudig alle gegevens uit onze gemeentegids opzoeken. U vindt de Gemeentegids App in de App Store of Google Play.

Opname of wijziging?

Wilt u voortaan ook in de gemeentegids opgenomen worden of een wijziging doorgeven? Stuur dan een bericht naar e-mail redactie@aksemedia.nl onder vermelding van ‘gemeentegids Renkum’.

Foto’s van inwoners

In de gemeentegids vindt u foto’s van inwoners die afgelopen zomer meededen aan de fotowedstrijd. De winnende foto van Martine Koops siert een jaar lang de voorkant van de nieuwe gids. Wij bedanken iedereen die aan de fotowedstrijd heeft meegedaan.